Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν και σας προσκαλούν  στην «Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης» και στο «Μονοπάτι της Λογοτεχνίας» που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 στις εγκαταστάσεις τους.

Η “Ανοιχτή Ημέρα Επιστήμης και Τέχνης” αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ενασχόληση με δράσεις και δημιουργικές δραστηριότητες. Μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συνεργάζονται για να προσφέρουν μια εμπειρία πλούσια σε γνώση και δημιουργικότητα στο κοινό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, να συμμετάσχετε σε δραστηριότητες ομάδων που λειτουργούν στα Εκπαιδευτήρια μας και να γνωρίσετε τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι μαθητές μας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί και μια ξεχωριστή εκδήλωση, το “Μονοπάτι της Λογοτεχνίας”, όπου ο μαγικός κόσμος της παιδικής λογοτεχνίας θα ζωντανέψει μέσα από ένα ευφάνταστο μονοπάτι. Εκεί θα συναντήσετε και τη βραβευμένη συγγραφέα και εικονογράφο Μαρίνα Γιώτη.

Μπορείτε να βρείτε λεπτομερές πρόγραμμα της εκδήλωσης στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://openday.rpschool.gr/

OpenDayPoster