ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Ρόδου και του 2ου ΓΕΛ Ρόδου «Καζούλλειο», σας προσκαλούν στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του 2ου ΓΕΛ Ρόδου, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9:30 π.μ.

ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2017

     Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 2ου Λυκείου Ρόδου – Καζούλλειου συγχαίρουν θερμά τους μαθητές του σχολείου για τις επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Το 2ο Λύκειο Ρόδου – Καζούλλειο, κατόρθωσε-και φέτος- να επιδείξει υψηλές βαθμολογικές επιδόσεις και ειδικά στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, στο οποίο παραδοσιακά οι βαθμολογίες κυμαίνονται πανελληνίως σε χαμηλά επίπεδα. Για εμάς, τους εκπαιδευτικούς, δεν υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση από τα ικανοποιημένα πρόσωπα των μαθητών μας, οι οποίοι είδαν τις κοπιώδεις προσπάθειές τους να ευοδώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιτυχία αυτών των παιδιών, των αυριανών επιστημόνων και επαγγελματιών, μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον μας, ως κοινωνία, με αυξημένη αισιοδοξία. Σημαντικός αριθμός μαθητών συγκέντρωσε την απαιτούμενη βαθμολογία, η οποία και τους επιτρέπει (σε αναμονή των βάσεων εισαγωγής) να εισαχθούν στις Σχολές προτίμησης τους. Ως εκπαιδευτικοί αισθανόμαστε τιμή και υπερηφάνεια για αυτή τους την επιτυχία. Πολλά συγχαρητήρια πρέπει να αποδοθούν και στους γονείς των μαθητών, οι οποίοι, σε κάθε βήμα του πολύχρονου κι επίπονου αγώνα τους, στάθηκαν άοκνοι συμπαραστάτες.

    Ασφαλώς, ένα ατυχές αποτέλεσμα δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με απογοήτευση και πικρία. Οι προοπτικές και οι ευκαιρίες δρομολόγησης και καταξίωσης, ακαδημαϊκά και επαγγελματικά, επ’ ουδενί δεν εξαντλούνται. Το σημαντικό είναι τα παιδιά και οι γονείς τους να επανεκκινήσουν τις προσπάθειες με αυτοπεποίθηση, οργάνωση και όραμα. Όλοι εμείς, στο 2ο ΓΕΛ Ρόδου, θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια.

Καζούλλειο Λύκειο – παράδοση αριστείας.

 

ΜΟΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2016 2017

 

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2ου ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ «ΚΑΖΟΥΛΛΕΙΟΥ»

Σε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, με έκδηλη τη συγκίνηση μαθητών, γονέων και διδασκόντων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017, η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Λυκείου του 2ου ΓΕ.Λ. Ρόδου «Καζουλλείου». Στην κεντρική αίθουσα του σχολείου, η Διευθύντρια, κα. Βογιατζή-Μπογιατζή Μαριέττα, ο Υποδιευθυντής, κ. Γαλατάς Βασίλης, αλλά και καθηγητές έκαναν έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς και αποχαιρέτησαν τους μαθητές τους, ευχόμενοι τα καλύτερα για τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά τους. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμούς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Μπάρδος Χρήστος, η Δημοτική Σύμβουλος και καθηγήτρια του σχολείου, κα. Ατσίδη Ελπίδα. Τον λόγο έλαβε η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κα. Βαρυτίμου Αδαμαντία, και ο Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου, Μυρίσης Αλέξανδρος, ο οποίος αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της τελευταίας τάξης του Λυκείου αλλά και στους δεσμούς που αναπτύχθηκαν μεταξύ μαθητών και διδασκόντων. Μετά τις σύντομες ομιλίες, αποδόθηκαν τα απολυτήρια και ακολούθησε προβολή αναμνηστικού-χιουμοριστικού βίντεο, το οποίο επιμελήθηκαν μέλη του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου, με αποτέλεσμα την πρόκληση τρανταχτού γέλιου αλλά και συγκίνησης στην αίθουσα. Η ολοκλήρωση της τελετής βρήκε μαθητές, γονείς και καθηγητές να λαμβάνουν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες και να ανταλλάσσουν ευχές αλλά και την υπόσχεση και αντάμωση στο μέλλον.

photo1               photo2   

 

photo4                             photo5                             photo8

 

                                          photo7

ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

Για την υποστήριξη της υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου το σχολείο θα λειτουργήσει επιπλέον την Πέμπτη  6-7-2017 και Παρασκευή 14-7-2017 σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.